WordPress Karbantartás Csomag

Ft15,000 / month

WordPress Gondoskodás csomag tartalma

  • tűzfal telepítése
  • malware ellenőrzés
  • illetéktelen behatolás blokkolása
  • biztonsági mentés a weboldalról hetente
  • bővítmények biztonságos frissítése hetente (amennyiben elérhető frissítés)
  • sablonok biztonságos frissítése hetente (amennyiben elérhető frissítés)
  • WordPress biztonságos frissítése hetente (amennyiben elérhető frissítés)
  • 20% kedvezmény az e felett az oldalon végzendő munkák árából*
  • e-mail ügyfélszolgálat

*például cikkfeltöltés, formázás, bővítmény telepítés, beállítás, stb. – a weboldal szerkezetében illetve küllemében történő változtatások nem tartoznak bele

Havidíjas csomag

Cikkszám: WPG_HAVI Kategória: Címke:

Leírás

Attól függetlenül, hogy mire használod a wordpress weboldalad, egy dologban biztosan egyetértesz velem: számodra érték Hogy pontosan mennyi azt pontosan csak Te (vagy Te sem) tudhatod, hiszen ha blogként használod, az írásaid értéke pénzben nem kifejezhető.

De ha már hirdetéseket teszel rá, biztosan tudod azt az értéket, amennyit havonta termel, ha pedig webshopot üzemeltetsz, nem csak a saját bevételed, de a vevőid adatai is attól függ, hogy az oldalad megfelelően karban van-e tartva.

Ez nem csak azt jelenti, hogy minden alkalommal telepíted-e a frissítéseket, hanem azt is, hogy ellenőrzöd, nem károsak-e a weboldal megjelenésére az updatek. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az újonnan frissített 15 bővítményből próbálod kitalálni, melyik törte össze az oldalt – ami persze idő-, és így pénzkiesést is okoz. Ha nem végzel időről-időre biztonsági mentést, és egy ‘jóakaród’ ügyködése nyomán, vagy más okból az oldalad nem elérhető, mit teszel? Az addigi munkád és/vagy jövedelmed egyetlen pillanat alatt válhat semmissé.

Ezt a terhet vesszük le a válladról a WordPress gondoskodás csomaggal, melybe a biztonsági mentés és a WordPress naprakészen tartása ugyanúgy beletartozik, mint a weboldal védelme is. Persze 100%-osan nem lehet megakadályozni a weboldalra történő illetéktelen behatolást (és aki azt ígéri, egyszerűen hazudik), de a megnövelt védelmmel jó esélyed van, hogy a próbálkozó inkább egy másik, könnyebben feltörhető oldalra fordítja a figyelmét.

Ha pedig azt hiszed, a Te oldaladat nem próbálják meg feltörni, nézd meg a képek között az egyik ügyfelem weboldaláról készült logot – ő is azt hitte, hogy az ő weboldalával ez nem történhet meg. De az igazság az, hogy mindössze nem tudott róla…

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WordPress Karbantartás Csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.